Pronájem kanceláře 298 m²

Modřanská 307/98 – Praha 4

31180_1709026563.jpg1234
5 fotografií
Nájemné: 210 Kč za m2/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si Vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 298 m2 v 1NP v budově Modřanská 98. Jedná se o kancelářskou budovu typu B, která svým nájemcům nabízí klimatizované kanceláře s výbornou dopravní dostupností autem i MHD a dostatkem parkovacích stání. Prostory kanceláře je řešen jako open space a disponují vlastními toaletami.

Modřanská 98 je díky své poloze velmi snadno dosažitelná z centra města a může se pochlubit také skvělou dostupností z jižní spojky.. V okolí budovy se nacházejí autobusové i tramvajové zastávky, stejně tak jako zastávka vlaku.

Budova nabízí široké spektrum kancelářských ploch, od malometrážních kanceláří (20 - 70 m2), až po velké kancelářské plochy o velikosti 639 m2 ve 4. NP. Díky této variabilitě je budova vhodná jak pro malé firmy, tak středně velké podniky.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.