Pronájem obchodního prostoru 208 m2 (B2 + B3)

náměstí Junkových – Praha 13

2189_4271374543.jpg123
4 fotografie
Nájemné: 16,50 EUR za m2/měsíc
Parking: 110 EUR za místo/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory v budově City West na Praze 5.

Administrativní projekt CITY WEST B2 B3 je tvořen dvěma kancelářskými budovami a sídlí v moderní čtvrti v pražských Stodůlkách u stejnojmenné stanice metra. Design obou budov je moderní a volně navazuje i na bytovou zástavbu a rodinné domy v okolí. Celý projekt je také vysoce funkční, energeticky úsporný a šetrný k životnímu prostředí. Komplex je využíván také řadou provozovatelů obchodů a služeb, kteří zajišťují pro zaměstnance i rezidenty kvalitní servis v oblasti stravování, běžných nákupů a dalších denních potřeb. Nespornou výhodou objektu je výborná dopravní dostupnost.

Prostory se nacházejí v přízemí a lze je využít i pro kancelářský provoz.

Lokalita je dobře dostupná MHD, nachází se přímo na stanici metra B - Stodůlky s navazujícími autobusovými spoji. Snadná dostupnost autem je zajištěna dálnicí D5, Pražského okruhu a letiště. Pro zaměstnance dojíždějící autem je zajištěno venkovní i podzemní garážové stání.

Parking 110 EUR/místo/měsíc + DPH

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.