Pronájem obchodních prostor 159 m2

Boudníkova 2538/11 – Praha 8

2538_7009292237.jpg12345678910
11 fotografií
Nájemné: 22 EUR za m2/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout prestižní obchodní prostory, které se nacházejí v projektu DOCK IN na pomezí Karlína a Libně na Praze 8.

Prostory mají hotový fit-out a jsou situovány do klidného parku ve vnitrobloku mezi budovami. Jedná se o 2 kanceláře, open space, kuchyňku a soukromé toalety. K nastěhování od 1.9.2024.
Vhodné pro showroom nebo kancelářský provoz. Úprava dispozice je možná.

Projekt DOCK IN je polyfunkční areál skládající se z 5 kancelářských budov o celkové ploše 73000 m2 kancelářské plochy a 429 byty v několika bytových domech.

Budova DOCK IN FIVE je šesti podlažní budova, která nabízí celkem 22000 m2 kancelářské plochy a poskytuje ten nejvyšší standard výbavy a pracovního prostředí.

Okolní atmosféru dokreslují krásná parková úprava a dvě slepá ramena řeky Vltavy, v jejichž docích můžete najít kotvící lodě. V bezprostřední blízkosti se rovněž nachází park Thomayerovy sady, který je vhodný jak k aktivnímu, tak pasivnímu odpočinku.

Výborná dopravní dostupnost MHD je zajištěna bezprostřední blízkostí metra B - Palmovka, stejně tak jako množstvím tramvajových spojů. Strategická poloha rovněž nabízí skvělou dostupnost automobilem, ať už do centra města, nebo na dálnici D1, D8 a D11.

V budově je dostatek parkovacích míst i parking pro hosty.
Parking 130 EUR/místo/měsíc.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.