Pronájem obchodního prostoru 131 m2

Na Florenci – Praha 1

29543_1699349830.jpg12345
6 fotografií
Nájemné: 40 EUR za m2/měsíc
Parking: 200 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 131 m2, které se nacházejí v nejmodernějším kancelářském komplexu Masaryčka.

Masaryčka nabízí 22.200 m2 prémiových kancelářských a 4.700 m2 retailových ploch. Nájemci se mohou těšit na střešní komunitní terasy s panoramatickými výhledy o celkové výměře 1.500 m2.

Projekt revitalizace území v sousedství Masarykova nádraží vychází z návrhu prestižního architektonického ateliéru Zaha Hadid Architects. Celý záměr se snaží maximálně respektovat historii místa a stávající zástavbu a zároveň vytvořit mimořádné architektonické dílo, které se stane nedílnou součástí moderní podoby města Prahy.
Projekt usiluje o certifikaci v nejvyšší úrovni LEED Platinum.

Prostory jsou připraveny ve stavu open plan s možností úpravy dispozice dle zadání nových nájemců. Jednotka se nachází ve 1NP.

Komplex Masaryčka sousedí s vlakovým nádražím s přímým vstupem do metra B - Náměstí Republiky a zastávkou tramvaje Masarykovo nádraží.

Parking pro nájemce je možný v podzemních garážích.
Parking 200 EUR/místo/měsíc.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.