Pronájem obchodního prostoru 159 m2

Tomíčkova – Praha 11

30441_1705661128.jpg12345678
9 fotografií
Nájemné: 18 EUR za m2/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*

Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 159 m2 v nově postavené administrativní budově Roztyly Plaza. Prostory jsou předávány ve stavu shell-core. Výška stropu cca 5 metrů.

Administrativní budova Roztyly Plaza se nachází v bezprostřední blízkosti stanice metra C - Roztyly a Krčského lesa. Středněpodlažní (šest nadzemních a jedno ustupující podlaží) objem budovy se tak zapojuje do nedalekého přírodního rámce a současně má městskou formu s parterem, ve kterém se nachází potřebné obchody, služby a restaurace. Řešení parteru okolo budovy zvyšuje komfort a bezpečí i při používání MHD, nachází se zde také další plochy na sezení nebo možnosti úkrytu před silným deštěm, velkorysý vodní prvek i zeleň. Kompaktnost budovy, která má mimo jiné svůj příznivý význam pro energetickou náročnost budovy, je dána centrální dvoranou, okolo které je organizován kancelářský provoz. K neformálnímu pracovnímu setkávání slouží kromě lobby a interiérové zahrady ve dvoraně také střešní zahrada, které je vybavena bohatším rejstříkem pobytových prvků jako jsou altány chránící před větrem nebo kuchyňka se stolem pro uživatele budovy.

MHD
Metro trasa C – Roztyly
Zastávky autobusových linek 135, 203, 401, 402, 911
Autobusový terminál městských, příměstských i mezinárodních linek
Auto

Dálnice D1 – spojení na Brno, Vídeň
Magistrála 5. května – spojení do centra města
Městský okruh – spojení na letiště a dálnici D5 (směr Německo)

Parking
330 podzemních parkovacích stání pro nájemce
100 veřejných parkovacích stání P+R
Nabíjecí stanice pro elektromobily

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.