Pronájem obchodního prostoru 300 m2

Budějovická 778/3 – Praha 4

2658_4017489056.jpg123456
7 fotografií
Nájemné: 15 EUR za m2/měsíc
Parking: 2 500 Kč za místo/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 300 m2, které jsou situovány do frekventované ulice Budějovická na Praze 4. Jednotka nabízí také nákladní výtah, který usnadňuje manipulaci se zbožím.

Prostory nabízejí skvělou visibilitu, vstup je řešený jak schodištěm z ulice, tak i přes recepci. Dispozici jednotky lze přizpůsobit potřebám nových nájemců. V budově jsou otevíratelná okna, zdvojené podlahy a připravená vzduchotechnika. Recepce a ostraha 24/7, kamerový systém.
Parking je možný v podzemních garážích.

Administrativní budova B3 Pankrác se nachází v atraktivní lokalitě Praha 4 – Pankrác mezi ulicemi Budějovická a Hanusova, přímo u stanice metra a sjezdu ze Severojižní magistrály. V budově se nachází restaurace. V těsné blízkosti je obchodní centrum – Arkády Pankrác, finanční a pojišťovací instituce, pošta, četné služby, místa pro sportovní vyžití i školy všech stupňů.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.