Pronájem obchodního prostoru 108 m2

Škrétova – Praha 2

20732_1658757976.jpg1234567
8 fotografií
Nájemné: 15,50 EUR za m2/měsíc
Parking: 135 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 24 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 108 m2, které se nacházejí v moderní administrativní budově v blízkosti Národního Muzea.

Prostory jsou situovány na rohu objektu, směrem do Václavského náměstí. Jedná o open space s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou. Dispozici lze upravit dle zadání nových nájemců.

Panorama Business Center je nepřehlédnutou dominantou při vstupu na Královské Vinohrady a skýtá krásné panoramatické výhledy na centrum města. Interiéry i fasáda budovy se vyznačují kvalitním designem a vysokým standardem použitých materiálů.

Budova se nachází přímo na zastávce tramvaje a metra A, C - Muzeum. V pěší dostupnosti se nachází Václavské náměstí s plnou občanskou vybaveností. Hlavní vlakové nádraží se nachází cca 5 minut chůze od budovy.

Pro nájemce je k dispozici parking v podzemních garážích.
Parking 135 EUR/místo/měsíc.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.