Pronájem obchodního prostoru 281 m2

Budějovická 1550/15a – Praha 4

3412_0208095737.jpg123456789
10 fotografií
Nájemné: 30 EUR za m2/měsíc
Parking: 110 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory, které se nacházejí v prestižní části prahy 4, jen pár kroků od stanice metra C - Budějovická.

Obchodní prostory se nacházejí v přízemí moderní kancelářské budovy Tetris se dvěma vstupy z ulic Budějovická a Sedlčanská. V prostorách aktuálně sídlí finanční instituce, která zde má zázemí a klientské centrum. Prostory je možné je využít jak pro obchodní, tak pro kancelářský provoz. Dispozici lze upravit dle zadání nových nájemců.

Interiér budovy byl navržen tak, aby splňoval nejvyšší standardy s minimálním podílem na společných prostorách. Koncept budovy byl zcela podřízen budoucím požadavkům na maximální variabilitu prostor, díky čemuž nikterak neomezuje svého nájemce při volbě vnitřního uspořádání kanceláří. Typické podlaží budovy Tetris je cca 570 až 630 m2 a umožňuje maximální komfort pro nájemce.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost včetně obchodního centra DBK, supermarketu, mnoha restaurací a kaváren.

Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna dálnicí D1, Severojižní magistrálou a Jižní spojkou, tedy vnitřním okruhem. Výstup z Metra C - Budějovická a přilehlé autobusové zastávky jsou ve vzdálenosti cca 50 metrů od vstupu do budovy.

Parking 110 EUR/místo/měsíc + DPH.

K dispozici od 1.1.2025.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.



Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.