Pronájem obchodního prostoru 55 m2

Táborská 940/31 – Praha 4

31027_1708529526.jpg123456
7 fotografií
Nájemné: 13 EUR za m2/měsíc
Parking: 80 EUR za místo/měsíc
Minimální doba nájmu: 3 měsíce

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 55 m2, které se nacházejí v blízkosti stanice metra C - Pražského povstání.

Táborská 31 je renovovaná administrativní budova, která poskytuje moderní kancelářské prostory v elegantním prostředí. Podle potřeb nájemce je možné je upravit jako open space nebo uzavřené kanceláře. Budova nabízí centrální recepci v přízemí, bezpečnostní službu, výtahy, telefonní a internetové připojení a dostatek parkovacích míst jak uvnitř budovy, tak v okolí. Na vyšších patrech jsou k dispozici terasy.

Budova se nachází v prestižní komerční části Prahy 4 s vynikající dopravní dostupností - přímo spojení s dálniční sítí a centrem města. Stanice metra Pražského povstání a Pankrác jsou v docházkové vzdálenosti, stejně jako tramvajová a autobusová zastávka. Okolí je bohaté na občanskou vybavenost, včetně restaurací a kaváren.

Parking 80 EUR/místo/měsíc + DPH

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.