Pronájem obchodního prostoru 915 m2

Partyzánská 18/23 – Praha 7

2100_9834793997.jpg123456
7 fotografií
Nájemné: 16,50 EUR za m2/měsíc
Minimální doba nájmu: 60 měsíců

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 915 m2, které se nacházejí v 1.NP budovy Dover v projektu port 7.

Port 7 je unikátní developerský projekt, který v sobě snoubí aktuální trendy v oblasti moderního pracovního prostředí a energetické úspornosti, zasazený v přírodě na břehu řeky Vltavy v Praze - Holešovicích.

Díky této poloze budova nabízí skvělou dopravní dostupnost autem, metrem, tramvají, vlakem a na své si přijdou i cyklisté, pro které je tu hned několik páteřních cyklostezek. Okolí nabízí krásné prostředí vhodné pro procházky podél řeky, ale i v novém parku.

Port 7 svým nájemcům nabídne plné spektrum služeb: restaurace, kavárny, vinárnu, ale i lékárnu a obchod s potravinami. Návštěvníci budou moci využít také služby fitness a wellness centra, školy a školky.

Nájemcům je k dispozici až 35000 m2 kancelářských ploch ve 3 budovách se střešními terasami. Ty poskytují krásné výhledy na Pražský hrad Tróju nebo unikátní Trojský most. Součástí Port 7 je i přístav pro menší lodě.

Všechny objekty jsou propojeny podzemním parkovištěm s kapacitou 261 parkovacích míst.

Nájemné 16,5 - 17,5 EUR/m2/měs. + DPH.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Ing. Martin Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.