Pronájem obchodního prostoru 762 m2

Generála Píky – Praha 6

24840_1677159777.jpg123456
7 fotografií
Nájemné: 23 EUR za m2/měsíc
Parking: 110 EUR za místo/měsíc

(Ceny jsou uvedeny bez DPH)

*Neplatíte provizi*
Dovolujeme si vám nabídnout obchodní prostory o velikosti 762 m2, které se nacházejí v moderním objektu v centru Prahy 6 - Dejvicích. Prostory se nacházejí v přízemí a v současnosti jsou ve stavu shell&core. Dispozici lze upravit dle zadání nových nájemců.

TELEHOUSE nabízí 18.600 m2 čisté kancelářské plochy v 6-ti nadzemních podlažích a cca 1.100 m2 obchodních ploch. Budova splňuje nejvyšší technologické standardy díky použitým technologiím, díky kterým získala certifikát BREEAM Very Good. Pro topení a chlazení jsou použity moderní stropní trámy a podlahové konvektory. V budově jsou otevíratelná okna s venkovními roletami.

Pro nájemce je k dispozici kavárna, kantýna, úschovna kol se sprchami. V podzemí pak skladové prostory a dostatečné množství parkovacích stání.

Budova je snadno dostupná MHD, nachází se jen několik kroků od tramvajové zastávky a metra A - Dejvická. Snadnou dostupnost automobilem na letiště Václava Havla i do centra metropole zajišťuje napojení na pražský vnitřní okruh.

Parking 110 EUR/místo/měsíc + DPH.

Objekt nabízí i další jednotky. V této lokalitě Vám můžeme nabídnout i další komerční prostory - nechte si bezplatně zpracovat nabídku aktuálně dostupných prostor dle Vašeho zadání nebo navštivte naše webové stránky.

Kontakt

Bc. Jan Teplík

Vložte poptávku nebo se nás zeptejte

Pro více informací nebo vložení poptávky nás kontaktujte na uvedeném telefonním čísle, emailu nebo přes poptávkový formulář.